Rådgivning — bygget på mange års erfaring

Vi hjælper virksomheder, ledere og medarbejdere med at tackle de vigtigste udfordringer og skal meningsfuld og effektiv fremgang

Vores tilgang

Vores brede erfaring gør os i stand til at fokusere vores handlinger på resultater, der betyder noget og er relevante for virksomheden. Vores specialister arbejder som konsulenter eller projektledere for at drive projekter, mennesker, forandringer og forretningen fremad.

1. Definer udfordringen
Før vi begynder at udvikle en løsning, arbejder vi tæt og objektivt sammen med vores kunder for at identificere, definere og kvantificere det reelle problem og fastlægge hovedmålene.

2. Udvikl løsningen
Vores løsninger er fokuseret på at imødekomme vores kunders behov og prioritere, hvordan vi leverer mest værdi. For at gøre dette analyserer vores konsulenter forretningssituationen grundigt og beslutter i fællesskab retningen, justerer målene og laver en kortfattet plan for forbedringer.

3. Drive Impact
Afhængigt af kundens behov arbejder vores konsulenter som projektledere, strategizere eller facilitatorer for at sikre, at løsningerne på den identificerede udfordring bliver eksekveret og implementeret med succes i organisationen.

4. Uddyb engagementet
For at sikre, at der skabes forpligtelse til løsningerne på tværs af organisationen og ledelsen, tilpasser vores konsulenter interessenterne, overvåger virkningen og arbejder med at udvikle, træne og inspirere folk til at få det til at fungere.

Vores ekspertise

0+

Projekter og løsninger leveret

0+

Ekspertdomæner

0+

Industrier tjent

Vores konsulenter bringer omfattende branche- og funktionel ekspertise og unikke perspektiver til at udfordre status quo, skabe indflydelse og brændstofforpligtelse.Vores ekspertisedomæner er kategoriseret i fem forskellige områder:

Strategi og ledelse

Organisationer skal løbende tilpasse deres strategier for at imødekomme forventningerne til det konsekvent udviklende forretningsmiljø. Ved at udnytte omfattende branche- og domæneekspertise til at tilbyde et objektivt og holistisk perspektiv på kritiske forretningsudfordringer, gør vores konsulenter det muligt for organisationer at komme videre ved grundigt at analysere forretningspraksis og udarbejde strategiske planer og anbefalinger til forbedring af virksomhedens strategi, forretningsstrategi, funktionel strategi, operationel strategi , bæredygtighedsstrategi og fusioner og opkøb.

Innovation

I dagens dynamiske marked står mange organisationer over for nødvendigheden af ​​at udvikle kreative løsninger på deres kunders problemer, hvilket gør innovation ekstremt vigtig. Vores konsulenter kan hjælpe organisationer med at låse op for nye forretnings- og vækstmuligheder, afdække og rette brudte eller ineffektive innovationsprocesser, udvikle en stærkere innovationskultur eller lede innovationsprojekter og -teams.

Projektledelse

Projektledelse er blevet en stadig mere vital funktion for enhver virksomhed, lige fra virksomhedsdækkende initiativer til virksomhedsspecifikke projekter. Vores konsulenter bringer specialiserede færdigheder og viden til at hjælpe organisationer, der kræver yderligere projektledelsesressourcer og ekspertise til at udføre projekter fra business case til planlægning og færdiggørelse på midlertidig eller permanent basis. Vores konsulenter kan også lede organisationer i at etablere rammer for deres projektledelsesprocesser og styring.

Lean og Agile

På tværs af alle brancher baner løbende forbedringer i effektivitet og produktion vejen til vækst og succes. Vores konsulenter arbejder med at identificere aktiviteter og adfærd, der ikke fremkalder værdi, og udvikler strategier for at fremme produktivitet, effektivitet og kvalitetsforbedring. Vores løsninger fokuserer på at skabe handlingsrettede programmer eller styre implementeringen af ​​lean-værktøjer, processer eller projekter for at nå organisatoriske mål relateret til variabilitet, eliminering af spild, reduktion af leveringstid, kvalitetskontrol og fremme af engagerede medarbejdere, der er forpligtet til lean-filosofierne.

Digitale transformationer

Data er overalt, og sammen med visualisering er det blevet det nye imperativ for en konkurrencedygtig virksomhed. Vores digitale optimerings- og transformationstjenester kombinerer teknologi med forretning og design og bruges til at hjælpe organisationer med at øge effektiviteten, drive sund beslutningstagning og optimere ydeevnen ved at tilpasse deres data til forretningsstrategien. Vores konsulenter har specialiseret sig i at udvikle PowerBI-løsninger, der hjælper virksomheder med at analysere, visualisere og fortolke deres data og skræddersy optimeringer af vigtige kritiske rapporter, dokumenter og processer.

Relaterede sager

Lad os arbejde sammen

Kontakt vores specialister for at finde den rigtige løsning, der skaber indflydelse i din organisation.

Ring til os: 30 49 81 99 Skriv til os: info@businesslearning.dk


– Eller du kan kontakte os via kontaktformularen herunder