Case

Oprettelse og implementering af et LEAN-fokuseret forandringsprogram hos GMPack

LEAN & Agile Rådgivning | GMPack

GMPack og Business Learning påbegyndte en langvarig samarbejdsrejse for at implementere et LEAN-program gennem uddannelse af GMPack-medarbejdere, arbejde med optimering og afvikling af årlige LEAN-audits.

GMPack er en GMP-godkendt emballagefacilitet med 40 dedikerede medarbejdere, der specialiserer sig i emballering af lægemidler, kosttilskud og naturlige naturlægemidler, samt udvikling, produktion og pakning til deres avancerede hudplejemærke Beauté Pacifique.

Udfordring

GMPacks brug af ISO-certificeringer skabte veldefinerede procedurer og processer, men organisationen var stadig uerfaren inden for sin brug af LEAN og Agile principper. GMPacks administrerende direktør fornemmede potentialet i at skabe en LEAN-tankegang og processer med virksomheden, og appellerede til Business Learnings ekspertise for at skabe og implementere et LEAN-fokuseret forandringsprogram.

Nærme sig

Sammen med GMPack lavede vi et program, som startede med at træne og uddanne medarbejderne gennem en LEAN-simulering, hvor deltagerne skulle udføre produktionsforbedringer. Sessionerne kredsede om at lære at etablere og vedligeholde klare KPI'er, skabe A3-planer for ledelsesteamet, forkorte gennemløbstiden og deltage i konstruktive og effektive bestyrelsesmøder. Business Learning har arbejdet med virksomheden i syv år og fortsætter med en årlig opfølgning, hvor Business Learning udfører en LEAN audit for GMPack.

Indvirkning

Fordelene ved LEAN-programmet har skabt langvarige effekter for virksomheden. Medarbejderne i pakkeområdet omorganiserede deres arbejdsplads efter 5S-metoden og gjorde den til et effektivt og inspirerende arbejdsmiljø. Effektiviteten af ​​performance management, visuelle bestyrelsesmøder og planlægning blev også løftet. Derudover blev der implementeret nye standarder for, hvor meget virksomheden forventede at producere i timen, og informationen blev delt hver morgen ved huddle-møder, hvor problemerne straks blev diskuteret og løst.

Lad os arbejde sammen

Kontakt vores konsulenter for at finde den rigtige løsning, der skaber forandring i din organisation.

Ring til os: 30 49 81 99 Skriv til os: info@businesslearning.dk


– Eller du kan kontakte os via kontaktformularen herunder