Case

Ny retning for bæredygtighed med fokus på cirkularitet og materialer

Projektledelse - Consulting | Global virksomhed

Stærke resultater er opnået i samarbejdet mellem en stor dansk global virksomhed og Business Learning i et bæredygtighedsprojekt med fokus på materialer og cirkularitet.

Udfordring

Efter at have opnået store skridt i den rigtige retning med succesfuld implementering af en strategi for bæredygtighed, rakte Business Learnings mangeårige kunde ud til vores konsulent Helle Schmahl igen for at revidere retningen for bæredygtighed for den næste 2-årige periode. Business Learning blev valgt på kompetencer i consulting og projektledelse inden for bæredygtighed samt store kendskab til kundens behov og strategi.

Tilgang

Det nye fokus inden for bæredygtighedsområdet bygger oven på den tidligere strategi og har skiftet sit primære fokus fra bæredygtige emballager til bæredygtige materialer og cirkularitet. For at understøtte beslutninger i ledelsesteamet blev porteføljen analyseret og der blev skabt et live-simuleringsværktøj til at simulere nøgletal og bæredygtighedsparametre. Vores konsulent arbejdede også med nye strategiske mål, udførte analyser og live-simuleringer og hjalp med at facilitere dialog og relevante beslutninger for ledergruppen.

Resultat

Bæredygtighedsprojektet resulterede i, at virksomheden fik en klar og veldefineret handlingsplan og en strategisk køreplan for videre implementering. Projektet havde også den konsekvens at virksomheden lavede en mindre tilpasning af dets governance for bedre at understøtte ambitionerne i bæredygtighedsretningen.

Lad os tage en uforpligtende dialog

Kontakt vores konsulenter for at få en uforpligtende dialog.

Ring til os: 30 49 81 99 Skriv til os: info@businesslearning.dk


– Eller du kan kontakte os via kontaktformularen herunder