Case

Fremskyndelse af LEAN-indsatsen hos Unik for at forbedre tilpasning, kundeservice og reduktion af leveringstid

LEAN & Agile Rådgivning | Unik

Lean Light Towers" var kernen i det konsulentprojekt, som Business Learning designede og ledede specifikt for Unik System Design. Nu med ECTS-certificeringer i LEAN-ledelse, kører Unik-medarbejderne effektive LEAN-projekter med ekspertise i projektimplementering, interessenttilpasning, kundeservice og reduktion af leveringstid.

Unik System Design blev grundlagt i 1985 og er en markedsledende aktør med mere end 35 års erfaring og 230 engagerede medarbejdere, der udvikler og driver digitale løsninger for at eliminere manuelt arbejde og automatisere processer for højere effektivitet.

Udfordring

Unik System Design kom i en blindgyde, da de forsøgte at implementere en LEAN-tilgang i deres organisations processer. På grund af en dårlig forståelse af LEAN-principperne og ingen klare KPI'er for afdelingerne, bad virksomheden Business Learning om assistance til at optimere deres processer og eliminere frustrationer hos kunder og medarbejdere.

Nærme sig

For at opfylde Uniks behov for forbedring, kørte Business Learning et LEAN-program med et team af ledere, som ønskede at skabe forandring i deres forretningsenheder. Programmet havde til formål at tilpasse interessenter på tværs af virksomheden og implementere små projekter, såsom: at reducere gennemløbstiden, forbedre kundeservicen og forbedre den overordnede NPS. Senere i processen gennemførte Business Learning et skræddersyet program designet til Unik kaldet "LEAN Light Towers", som hjalp lederne med at afslutte projekterne, samtidig med at det gav en fordel til virksomheden, der kunne dække udgifterne til uddannelsen og den brugte tid. Sammen med lederne fra Unik etablerede Business Learning A3-planer med klare og håndgribelige KPI'er, der skulle tjene som guide til at kommunikere hensigten med LEAN-planen og den aktuelle status.

Indvirkning

Business Learning var vidne til, hvordan Unik-teamet overgik omkostningerne ved uddannelsesprogrammet i den første runde af forbedringsprojekterne, og hvordan styregruppen med succes kørte yderligere runder af forbedringsprojekter med succes. Da rådgivningen var afsluttet, lærte Uniks medarbejdere, hvordan man effektivt kører et LEAN-forbedringsprojekt, bekræftet gennem de ECTS-certificeringer i LEAN-ledelse, som de erhvervede som en del af programmet.

Lad os arbejde sammen

Kontakt vores konsulenter for at finde den rigtige løsning, der skaber forandring i din organisation.

Ring til os: 30 49 81 99 Skriv til os: info@businesslearning.dk


– Eller du kan kontakte os via kontaktformularen herunder