Case

Etablering af et grundlag for implementering af Billund Erhvervs nye strategi

Projektledelse - Consulting | Billund Erhverv

Business Learning leverer Consulting & Projektledelse for at bistå Billund Kommune med at skabe grundlag for at styrke lokal vækst og opnå flere startups i kommunen.

Billund Erhverv er en forening i Billund kommune med 6 ansatte, der er motiveret for at styrke lokal vækst og erhvervsudvikling for kommunens 27.000 indbyggere. Organisationen tilbyder rådgivning og afklaring i forbindelse med virksomheds opstart, udvikling og drift for både iværksættere og virksomheder.

Udfordring

Med intentionen om at tiltrække flere startups til Billund Kommune, og samtidig en kompleks situation med flere forskellige interessenter, krævede organisationen ekstern assistance til at hjælpe med det næste skridt i strategien. På grund af Business Learning viden om kommunens historie, den rolle Lego Gruppen spiller i Billund Kommune, og LEGO Gruppens organisationsstruktur anmodede direktøren for Billund Erhverv Business Learning om at yde Consulting & Projektledelse.

Tilgang

For at løse opgaven fokuserede Business Learning på at afgrænse opgaven og gøre den mindre kompleks. Det blev gjort i flere faser for at give mere klarhed og forståelse og for at adressere interessenternes samarbejde og fodslag.

Resultat

Business Learning leverede en rapport med holdbare løsninger til Billund Erhverv herunder målbare KPI'er for, hvordan de ønskede resultater opnås. Vores konsulenter skabte også en model designet til at hjælpe med at rekruttere nye startups og anbefalinger til integration med interessenter til den fremtidige strategi.

Lad os tage en uforpligtende dialog

Kontakt vores konsulenter for at få en uforpligtende dialog.

Ring til os: 30 49 81 99 Skriv til os: info@businesslearning.dk


– Eller du kan kontakte os via kontaktformularen herunder