Case

Implementering af innovativ ny måde at producere lavvolumen forme til støbning

Projektledelse - Consulting | Global virksomhed

Senior Director for forretningsenhed henvendte sig til Business Learning for skabe et stærkt fundament for et vigtigt forandringsprojekt. Projektet omfattede ny måde at skabe elementer og fremstille støbeforme, banebrydende innovation inden for produktionsudstyr, styring af nye produktionsprocesser og fabriksopsætning samt involvering og samarbejde med interessenter til opnåelse af de ønskede KPI'er for business casen, som skulle udarbejdes.

Udfordring

Stillet over for en kompleks transformation af den nyligt opfundne forenklede metode til fremstilling og støbning af elementer, såvel som flere nye teknologiske og innovative fremskridt, spurgte Senior Director for området om Business Learnings konsulenter kunne hjælpe med at bygge og program lede transformationen.

Tilgang

Business Learnings rolle var at levere programledelse, assistere i udarbejdelse af business casen og sørge for struktur og implementering af projektstyringen. På grund af projektets omfang og pres for hurtigt at levere de nødvendige resultater, udvidede Business Learning sit programteam fra Aron R. Schmahl som programleder til også at omfatte Christina Nørhave Kjær i rollen som ledelses konsulent, samt Taejha O’Hearn som studentermedarbejder til opsamling og visning af resultat data.

Business Learning opbyggede sammen med virksomhedens high performance team først en lille støbehal, der over en mellemlang periode skal demonstrere, at det nye koncept lever op til de forudbestemte økonomiske mål. Drivkraften i forandringsprocessen er business case-godkendelsen fra Supply Chain direktøren. Den igangsatte involvering og afstemning blandt interessenter for at opnå de ønskede forretningsmæssige KPI'er.

Programmet indebar at den lille støbehal i Danmark blev installeret med ombyggede maskiner og nyudviklet udstyr, der kunne anvendes til den nye forenklede støbemetode. Samtidig skulle projektet udvikle elementer og fremstille støbeforme, lære af de tilhørende udfordringer og dermed forberede en global skalering for de første to maskiner, der kom op at køre i Amerika.

Resultat

Projektet blev gennemført med implementering af banebrydende innovation og tekniske løsninger, hvor et af områderne fik en helt ny måde at samarbejde på, samtidig med at der blev designet og skabt nye støbte elementer. Projektet resulterede også i at reducere gennemløbstiden med 60%, fremstille forme med en gevinst på 33% i forhold til foregående år, og en reduktion af køretiden med 15% ved et skift i stedet for fem.

Lad os tage en uforpligtende dialog

Kontakt vores konsulenter for at få en uforpligtende dialog.

Ring til os: 30 49 81 99 Skriv til os: info@businesslearning.dk


– Eller du kan kontakte os via kontaktformularen herunder