Business Learning – We Grow Business & People

Vi hjælper virksomheder, ledere og medarbejdere med at tackle de vigtigste udfordringer og skabe meningsfuld og effektiv effekt.

Få inspiration

Vores tjenester

I mere end ti år har vi leveret konsulent- og træningsløsninger til førende internationale brands og store offentlige organisationer. Vores mål er først at tackle vores kunders udfordringer, finde den rigtige retning og derefter udvikle og inspirere folk til at få det til at fungere.

Rådgivning

Vi leverer et komplet udvalg af konsulentydelser inden for strategi, ledelse, projektledelse, innovation, lean, agile og digitale transformationer. Vores brede erfaring gør os i stand til at fokusere vores handlinger på resultater, der betyder noget og er relevante for virksomheden. Vores specialister arbejder som konsulenter eller projektledere for at drive projekter, mennesker, forandringer og forretningen fremad.

Læring

Vores træningsløsninger går ud over de traditionelle metoder og er bygget til at engagere virksomheder, ledere og medarbejdere til at skabe ny og varig adfærd og forbedre arbejdsindsatsen. Vores træningsprogrammer i strategi, ledelse, projektledelse, lean og agile er skræddersyet og skræddersyet til at passe til kundens individuelle behov og anvender en interaktiv menneske- og forretningscentreret tilgang til at bygge bro mellem læring og præstation.

Personlig udvikling

Som individuel vurdering eller i samarbejde med et lærings- eller rådgivningsprogram tilbyder vi skræddersyede personlige udviklingsprogrammer for at forbedre personlige relationer og professionelle præstationer. Vi hjælper enkeltpersoner, teams og organisationer med at forstå deres interpersonelle behov og karakteristika, og hvordan disse faktorer påvirker deres kommunikationsstile og adfærd.

Vores kunder siger

Det program jeg deltog i førte til både faglig og personlig udvikling, der har hjulpet mig i mine roller som projektleder og leder. Jeg sætter især pris på fokus på effektivt samarbejde med alle niveauer i organisationen – noget der er afgørende for enhver lederstilling. Programmet blev professionelt faciliteret og støttede aktivt vores organisation til at komme videre og skabe resultater. Godt klaret!

Vores kunder

Lad os arbejde sammen

Kontakt vores specialister for at finde den rigtige løsning, der skaber indflydelse i din organisation.

Ring til os: 30 49 81 99 Skriv til os: info@businesslearning.dk


– Eller du kan kontakte os via kontaktformularen herunder