Business Learning – We Grow Business & People

Vi hjælper virksomheder, ledere og medarbejdere med at tackle vigtige udfordringer og skabe meningsfuld og effektive resultater.

Få inspiration

Vores ydelser

I snart 15 år har vi leveret konsulent- og kompetenceudviklingsløsninger til førende internationale brands, små og mellemstore virksomheder samt store offentlige organisationer. Målet er først at forstå vores kunders udfordringer, finde den rigtige retning og derefter udvikle og inspirere medarbejderne, så løsningen kommer op og flyve.

Consulting & Projektledelse

Vi leverer et komplet udvalg af konsulentydelser inden for strategi, ledelse, projektledelse, innovation, lean, agile og digitale løsninger. Vores brede erfaring gør os i stand til at fokusere vores indsats på resultater, der betyder noget og er relevant for virksomheden. Vores specialister arbejder som konsulenter eller projektledere for at drive projekter, mennesker, forandringer og forretningen fremad.

Kompetence udvikling

Vores løsninger indenfor kompetenceudvikling går ud over de traditionelle metoder og er designet til at engagere virksomheder, ledere og medarbejdere til at skabe ny og blivende adfærd der forbedre resultaterne. Vores træningsprogrammer i strategi, ledelse, projektledelse, LEAN og agile er skræddersyet til at passe til virksomhedens behov. Vi anvender en legende tilgang med et forretningsmæssigt sigte om at bygge bro mellem læring og præstation.

Personlig udvikling

Som individuel vurdering, eller i samarbejde med lederteams eller teams, tilbyder vi skræddersyede personlige udviklingsprogrammer for at forbedre personlige relationer og professionelle præstationer. Vi hjælper enkeltpersoner, teams og organisationer med at forstå deres sammenspil, og hvordan forskellige faktorer påvirker kommunikation og adfærd.

Vores kunder siger

Det program jeg deltog i førte til både faglig og personlig udvikling, der har hjulpet mig i mine roller som projektleder og leder. Jeg sætter især pris på fokus på effektivt samarbejde med alle niveauer i organisationen – noget der er afgørende for enhver lederstilling. Programmet blev professionelt faciliteret og støttede aktivt vores organisation til at komme videre og skabe resultater. Godt klaret!

Vores kunder

Lad os tage en uforpligtende dialog

Kontakt vores konsulenter for at få en uforpligtende dialog.

Ring til os: 30 49 81 99 Skriv til os: info@businesslearning.dk


– Eller du kan kontakte os via kontaktformularen herunder