Case

At drive den kritiske udvikling og implementering af en bæredygtighedsstrategi

Projektledelse - Consulting | Global virksomhed

Business Learnings ekspertise inden for consulting, innovation og projektledelse hjælper en stor global virksomhed med den kritiske udvikling og implementering af en bæredygtighedsstrategi.

Udfordring

I takt med at forventningerne om virksomhedernes ansvar øges og krav om transparens stiger, øges vigtigheden af at udvikle en bæredygtighedsstrategi i virksomhederne. På grund af vores konsulenters store ekspertise og erfaring med at lede projekter og yde rådgivning til store organisationer, er en global virksomhed med base i Billund gået sammen med Helle Schmahl fra Business Learning for at få hjælp til kritisk udvikling og implementering af en bæredygtighedsstrategi.

Tilgang

Sammen med organisationen designede vores konsulenter en strategi og implementeringsplan, der omfattede analyse af forretningen og porteføljen, analyse af forbrugerne, målsætning, udvikling og prioritering af strategiske handleplaner samt evaluering af den forventede effekt på forretningen. Udover at facilitere processen med involvering af organisationen, arrangerede og faciliterede vores konsulenter to seminarer for hhv. virksomhedens interne interessenter og eksterne partnere. Som en del af processen anvendte Business Learning øvelser og simuleringer indenfor bæredygtighed og innovation.

Resultat

Projektet resulterede i stor fremdrift, hvor organisationen nød godt af en klar og veldefineret 3-årig bæredygtighedsstrategi. En anden indikation af programmets succes er det fornyede samarbejde mellem Business Learning og samme virksomhed om at revitalisere bæredygtighedsstrategien for den kommende 3 års periode.

Lad os tage en uforpligtende dialog

Kontakt vores konsulenter for at få en uforpligtende dialog.

Ring til os: 30 49 81 99 Skriv til os: info@businesslearning.dk


– Eller du kan kontakte os via kontaktformularen herunder