Kompetence udvikling – Effektive læringsprogrammer, der giver resultater

Vores træningsløsninger går ud over de traditionelle metoder og er bygget til at engagere virksomheder, ledere og medarbejdere til at skabe ny og varig adfærd og forbedring.

Få inspiration

Vores tilgang

Alle vores træningsprogrammer er skræddersyet og tilpasset til kundens individuelle behov. Vi anvender en legende tilgang med et forretningsmæssigt sigte, så der bygges bro mellem læring og præstation.

1. Definer udfordringen
Inden vi begynder at udvikle en træningsløsning, arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at identificere og definere udfordringerne og behovet.

2. Udvikl løsningen
Vores træningsløsninger er fokuseret på at imødekomme vores kunders behov og prioritere, hvordan vi leverer mest værdi. For at gøre dette analyserer vores konsulenter forretningssituationen grundigt og skræddersyer et træningsprogram til direkte at adressere udfordringerne.

3. Drive forandringen
Vores konsulenter leverer træningsløsningerne alt efter de behov og parametre, som kunden efterspørger. Læringerne bliver forankret hos deltagerne ved at skabe et højt engagement, relevante opgaver og den nødvendige nye viden.

4. Sikre ejerskab
For at sikre træningens succes identificerer og forpligter deltagerne sig til specifikke læringsmål, inden træningsprogrammet påbegyndes. Vores konsulenter følger resultaterne under og efter programmet for at sikre fremskridt og effekt i organisationen.

Vores ekspertise

0+

Deltagere i vores programmer

0+

Uddannelsescertifikater

0+

Samarbejdspartnere med verdensledende simuleringer

Vores konsulenter bringer omfattende branche- og faglig ekspertise til at udvikle og levere effektive træningsprogrammer. Vores træningsekspertise er kategoriseret i fire forskellige områder:

Strategi og ledelse

Succesfulde ledere og teams kan transformere organisationer, øge værdiskabelsen, skabe effektivitet og levere bedre resultater. Under strategi- og lederuddannelse leverer vi løsninger inden for lederuddannelse, lederteamudvikling, forandringsledelse, forretningsforståelse og kulturforståelse.

Projektledelse

Vores træningsprogrammer for projektledelse og projektsamarbejde er udviklet til forskellige projektledelsesniveauer og er velegnede til at tackle de mest kritiske udfordringer, som er typiske barrierer for resultatopnåelse. Programdeltagere vil blive udstyret med de nødvendige værktøjer og kompetencer til succesfuldt at levere projekter og skabe organisatorisk effekt.

Innovation

Vores træning indenfor innovation hjælper virksomheder med at transformere deres portefølje, arbejdspladser, drive økonomisk vækst og bane vej til succes. Vores workshops er designet til at omsætte læring i praksis – uanset om du ønsker at forstærke koncepterne fra innovationsprocesser eller hoppe ind i et eget innovations eller forbedringsprojekt.

Lean og Agile

Lean, kan simplificere og fjerne en masse spild så arbejdet bliver sjovere og mere effektivt. Vores programmer motivere ledere og medarbejdere til at bruge LEAN-metoderne gennem simuleringer og praktiske opgaver i det daglige arbejde. Vi fokurere på "LEAN"-ing by doing.

Relaterede cases

Lad os tage en uforpligtende dialog

Kontakt vores konsulenter for at få en uforpligtende dialog.

Ring til os: 30 49 81 99 Skriv til os: info@businesslearning.dk


– Eller du kan kontakte os via kontaktformularen herunder