Case

At skabe en LEAN-tankegang og drive adoptionen af ​​LEAN-metoder hos Teknos

LEAN & Agile Rådgivning | Teknos

Efter anmodning fra Teknos CEO i Danmark skræddersyede Business Learning et LEAN-konsulentprogram, som betjente næsten 350 medarbejdere i Danmark og Sverige i deres stræben efter at mestre udnyttelsen af ​​LEAN-tankegangen og værktøjerne.

Teknos Sverige og Danmark er en integreret del af Teknos-koncernen som en af ​​Europas førende leverandører af industrimaling og -belægninger med lokationer i 23 lande, mere end 1800 ansatte og en omsætning på 2,8 milliarder DKK. Dets hovedaktiviteter er inden for den indvendige og udvendige industrielle træbelægningssektor, og korrosionsbeskyttelses- og arkitektoniske belægningssektoren, med visionen om at være den førende leverandør af teknisk avancerede belægningsløsninger.

Udfordring

I årevis havde Teknos siddet fast i sin "egen tidslomme" og ikke forfulgt de fremherskende LEAN-muligheder i deres fulde potentiale. På grund af den hårde hast og vægt på at fokusere ikke kun på it-initiativer, men også på de mennesker, der er involveret i projektet, anmodede administrerende direktør Sten Søgaard Business Learning om at gennemføre et accelerationsprogram, først for supply chain-organisationen og derefter for hele forsyningskæden. dansk datterselskab. Processen udviklede sig senere til et ledelses- og ledelsesprogram for Teknos Danmark og Sverige samt konsultation om anvendelse af LEAN-værktøjer og forbedring af samarbejdet på tværs af virksomheden.

Nærme sig

Business Learnings tilgang var enkel og ligetil: Teknos skulle arbejde smartere, ikke hårdere. Med denne holdning i tankerne blev et LEAN-konsulentprogram, inklusive lederuddannelse, skræddersyet og tjente behovene hos mere end 350 mennesker hos Teknos, der nåede alle virksomhedens funktioner og alle afdelinger i de danske og svenske dattervirksomheder. Sammen med teamet arbejdede Business Learning for at implementere et LEAN-mindset blandt alle medarbejdere og opmuntre teamet til at bruge LEAN-værktøjer i deres daglige arbejdsopgaver.

Indvirkning

Sammen opnåede Business Learning og Teknos synlige resultater for Teknos-medarbejderne, især inden for områderne A3-planer, 5S og visuelle bestyrelsesmøder. Gennem implementering af LEAN-tavler, en 5S-metodologi og en A3-plan med klare og meningsfulde KPI'er i alle afdelinger, skabte vores konsulenter lokaler for Teknos til at udvikle og implementere et nyt og effektivt sæt leveregler.

Kundeudtalelse

Business Learning hjalp mig med at køre et kontinuerligt forbedringsprogram i 3 år, der involverede 350 medarbejdere. Vi startede med at sætte mål for alle ledere og forbedrede målsætningen år efter år, både hvad angår antal og måden at finde meningsfulde mål for den enkelte medarbejder. Alle medarbejdere fik en 2-dages uddannelse med en praktisk forståelse af LEAN-værktøjerne, og hvordan man anvender dem på deres arbejdsplads. Det gav en markant og synlig ændring i organisationen, hvor mange af ændringerne stadig virker for virksomheden. Jeg er stolt over, at vi lykkedes så godt med forbedringsprocessen og med at høste gevinsterne for virksomheden år efter år. Jeg kan varmt anbefale Business Learning.

– Sten Søgaard, CEO

Lad os arbejde sammen

Kontakt vores konsulenter for at finde den rigtige løsning, der skaber forandring i din organisation.

Ring til os: 30 49 81 99 Skriv til os: info@businesslearning.dk


– Eller du kan kontakte os via kontaktformularen herunder