Case

Simulering i strategisk forandringsledelse for MMT-uddannelsen på Aalborg Universitet

Strategi & Ledelse - Uddannelse | Aalborg Universitet MMT

Masterstuderende i ledelsesteknologi på Aalborg Universitet oplevede vores ekspert-guidede hands-on simulering og workshop i strategisk forandringsledelse, hvor en turnarround i en presset Tech-virksomhed skulle gennemføres.

Aalborg Universitet (AAU) har siden starten af 1974 givet studerende akademisk ekspertise, viden og personlig udvikling. MMT-uddannelsen er fokuseret på teknologi og uddanner fremtidige ledere, der kan skabe de ledelsesmæssige og organisatoriske rammer for udvikling og innovative forandringer.

Udfordring

I jagten på at have den bedste MBA-uddannelse og opdatere de MMT-studerendes værktøjskasse og kompetencer inden for teknologi, forandring, projektledelse og innovation inviterede professor John Johansen Business Learning. De erfarne studerende skulle oven på det de har lært i løbet af uddannelsen udfordres på deres viden og kompetencer med en virkelighedstro case i forandringsledelse.

Tilgang

Business Learning har i mere end 10 år udfordret og inspireret MMT-studerende på deres sidste del af den 2-årige uddannelse med en interaktiv strategisk forandringssimulering og workshop. Denne spændende og lærerige workshop gør det muligt for fremtidens ledere, at øve sig i at implementere forandringer ved at simulere en strategisk turn-around. Gennem anvendelse af forandringsledelses teorier og værktøjer lærer gruppen, hvordan de kan nå deres mål, mens de effektivt styrer de organisatoriske forandringer ved at holde interessenterne motiveret og lede virksomheden til succes. Som en del af workshoppen faciliterer Business Learning en lektion i sammenhængene i de forskellige forandringsledelsesteorier og -værktøjer, som de studerendes kan anvende i deres afgangsprojekter.

Resultat

Deltagerne styrker deres fælles sprog omkring forandringsinitiativer og opbygger kompetencer i og evner til at styre et strategisk forandringstiltag. Deltagerne mærker det pres, der skal overvindes, når svære forandringer møder organisationen. De får trænet, hvordan en forandring skal planlægges og styres igennem de forskellige faser. I sidste end handler det om at kunne nå de forretningsmæssige mål så hurtigt og godt som muligt.

Deltager udtalelse

”I jagten på konstant at opdatere vores praktiske og teoretiske værktøjskasse, kom Business Learning til Aalborg Universitet for at bibringe mere praktisk viden til at udnytte forandringsledelsesmodeller.

Aron R. Schmahl fra Business Learning faciliterede en utrolig GlobalTech forandringssimulering og skabte en fremragende engagerende oplevelse for alle deltagere. Fordelene ved workshoppen er den værdifulde indsigt og praktiske erfaring, jeg fik med derfra. Jeg bruger forandringsstrategierne effekt nu, og jeg fortsætter med at bruge dem i mit arbejdsliv.

Jeg anbefaler Business Learnings serviceydelser til alle, der har brug for en klar retning for, hvordan man med succes kan eksekvere organisatoriske forandringsstrategier med størst mulig effektivitet i processen.”

- Maya Kousholy Schmitt, MMT Studerende

”Business Learning skabte en fremragende virtuel oplevelse via MS Teams og fastholdt fuld motivation hos alle deltagerne gennem den strategiske forandringssimulering Global Tech. Dette inspirerende værktøj og teorien bag hjalp mig med at udforske og hurtigt anvende forandringsledelsesværktøjer i casen. Det var især relevant for mig, da jeg studerer forandringsledelse i mit MBA-program. Aron var meget flink til at dele sine råd og erfaringer med mig, selv efter afslutningen af programmet, og dermed give yderligere perspektiv i de tillærte færdigheder på min rigtige projektopgave i min virksomhed.

Jeg anbefaler denne strategiske forandringsledelsessimulering, der tilbydes af Business Learning, især når der er behov for succesfuldt at eksekvere organisatoriske forandringsinitiativer.”

– Uffe Hansen, Projektleder

Lad os tage en uforpligtende dialog

Kontakt vores konsulenter for at få en uforpligtende dialog.

Ring til os: 30 49 81 99 Skriv til os: info@businesslearning.dk


– Eller du kan kontakte os via kontaktformularen herunder