Case

Hjælpe Sydbank til af fastholde sin førende position inden for erhvervsrådgivning

Strategi & ledelse - Uddannelse | Sydbank

Sydbank er den tredjestørste full-service bank i Danmark med mere end 2200 engagerede medarbejdere på 65 lokationer, der leverer finansielle ydelser til virksomheder og private kunder i hele Danmark.

Udfordring

Efter at have formuleret målsætningen om at fastholde sin førerposition inden for erhvervsrådgivning, ønskede Sydbank, at erhvervsrådgiverne blev bedre til at stille relevante spørgsmål til virksomhedernes strategi. Sydbanks erhvervsdirektør Grethe Harmuth tog fat i Business Learning for at udnytte deres kompetence i at implementere forandringer i store organisationer og for at udvikle erhvervsrådgiveres forståelse af kundernes perspektiv.

Tilgang

Business Learning fik til opgave at uddanne rådgiverne helt praktisk i, hvordan en virksomhed drives fra en administrerende direktørs perspektiv. Vores konsulenter designede en todages skræddersyet træningsløsning, med klare mål i før, under og efter stadierne af programmet. 16 hold med Sydbanks erhvervsrådgivere deltog som topledere, der konkurrerede mod hinanden i en simuleret forretningsverden, hvor målet er at skabe vækst og voksende indtjening i en virksomhed med fire forretningsområder. Simuleringen gav værdifuld indsigt i, hvad det vil sige at være en del af et topledelsesteam og tage beslutninger om markeder, produkter, priser, investeringer, kvalitet og strategi.

Resultat

Sydbanks erhvervsrådgivere fik implementeret en ny model til at henvende sig til erhvervskunder med en coachende tilgang, hvor der skal stilles relevante og vovede spørgsmål til de respektive administrerende direktører. Banken fortsatte med at styrke sin betjening af erhvervskunder og fastholde den ønskede nummer et-position. Business Learning slog også rekord i gode evalueringer i Sydbank, hvor deltagerne konsekvent vendte tommelfingeren op til den eksperimentelle læringstilgang, der blev brugt til at løse deres udfordringer.

Lad os tage en uforpligtende dialog

Kontakt vores konsulenter for at få en uforpligtende dialog.

Ring til os: 30 49 81 99 Skriv til os: info@businesslearning.dk


– Eller du kan kontakte os via kontaktformularen herunder