Case

Fremskyndelse af integration og videndeling under en M&A hos Semco Maritime

Projektledelse - Uddannelse | Semco

Business Learning assisterede Semco Maritime i fusions- og opkøbsprocessen med at accelerere integrationen og videndelingen gennem lederskabsudviklingssimuleringen Trusted Partner.

Semco Maritime er en international ingeniør- og entreprenørvirksomhed dedikeret til projekter i energisektoren. Med mere end 1700 ansatte og filialer i syv lande leverer virksomheden ingeniørdesign, fremstilling, installation, service og vedligeholdelse af offshore-aktiver og projekter til energiprojekter.

Udfordring

Da Semco Maritime var i gang med at fusionere med den norsk-baserede brand- og sikkerhedsentreprenør Inmaco, bad virksomhedens VP for det oversøiske marked om hjælp til at øge integrationen og at accelerere videndeling i den sammenbragte organisation.

Tilgang

Business Learning faciliterede Trusted Partner workshoppen i Danmark og Singapore. Den fokuserede på at udforske, hvordan man indgår i gode og inspirerende relationer, udveksler information og samtidig når individuelle og fælles mål. I workshoppen arbejdes der med balanceret tillid til interessenter, effektiv kommunikation og videndeling, energi og motivation samt ressourceoptimering.

Resultat

Workshoppen fungerede som en introduktion til hinanden af medarbejdere fra mange forskellige lande. Det var første skridt i retning af at samle områderne og arbejde med, hvordan man lykkes sammen i den nye organisation. Der blev skabt et springbræt til at udvikle gode relationer mellem de forskellige områder, deres nye mål udtrykt i KPI'er og opnåelse af de første resultater.

Lad os tage en uforpligtende dialog

Kontakt vores konsulenter for at få en uforpligtende dialog.

Ring til os: 30 49 81 99 Skriv til os: info@businesslearning.dk


– Eller du kan kontakte os via kontaktformularen herunder