Case

At drive den kritiske udvikling og implementering af en bæredygtighedsstrategi

Innovationsrådgivning | LEGO Gruppen

Business Learnings ekspertise inden for rådgivning, innovation og projektledelse hjælper en stor international organisation med den kritiske udvikling og implementering af en bæredygtighedsstrategi.

Udfordring

I takt med at forventningerne om virksomhedernes ansvar øges og gennemsigtigheden bliver mere udbredt, finder virksomhederne en arvelig betydning for at anerkende og fremme behovet for at udvikle en bæredygtig retning i virksomheden. På grund af vores konsulenters store ekspertise og erfaring med at lede innovationsprojekter og yde rådgivning til store organisationer, er en kendt stor international virksomhed med base i Billund gået sammen med Helle Schmahl fra Business Learning for at få hjælp til kritisk udvikling og implementering af en bæredygtighedsstrategi.

Nærme sig

Sammen med organisationen designede vores konsulenter en implementerings-køreplan, der omfattede 5 faser: projektgrundlag, forretnings- og porteføljeanalyser, udførelse af indsigt med forbrugere, målsætning, prioritering og oprettelse af strategiske køreplaner og evaluering af forretningseffekter. Udover at støtte organisationen gennem hele processen, arrangerede og faciliterede vores konsulent to topmøder for virksomhedens interne interessenter og eksterne partnere. For at komme tættere på bæredygtighedsdagsordenen brugte Business Learning bæredygtighedsøvelser og innovationssimuleringer.

Indvirkning

Projektet resulterede i store succeser, hvor organisationen nød godt af en klar og veldefineret bæredygtighedsstrategi for perioden 2020 til 2022. En anden indikation af programmets triumf er det fornyede samarbejde mellem Business Learning og samme virksomhed om at udvikle en yderligere bæredygtighedsstrategi for 2023 til 2025.

Lad os arbejde sammen

Kontakt vores konsulenter for at finde den rigtige løsning, der skaber forandring i din organisation.

Ring til os: 30 49 81 99 Skriv til os: info@businesslearning.dk


– Eller du kan kontakte os via kontaktformularen herunder