Case

Support til ledelsen ved fremstilling af lavvolumen forme

Projektledelse - Consulting | Global virksomhed

Et godt eksempel, hvordan ledelsessupport kan gøre en forskel på fremdriften, når store teams skal ledes gennem transformationer.

Udfordring

Med en markant udvidelse af området der fremstiller forme, skulle antallet af ansatte øges. Lederteamet havde akut brug for midlertidig støtte i en periode, hvor presset på omstilling og udvidelse af kapacitet var størst.

Tilgang

På grund af projektets omfang og på baggrund af Senior Directors ønske, påtog senior konsulent i Business Learning Christina Nørhave Kjær rollen med support til ledelsen og bistå med opgaver i forandringsprojektet. Christina startede med at etablere et system og en ugentlig mødekadence for en medarbejdergruppe, så de vigtigste opgaver kunne gennemgås, prioriteres og planlægges i deres udførelse. Supportrollen involverede også samarbejdet med interessenter, etablering af nye processer, samt opsamling, bearbejdelse og visualisering af data.

Resultat

Den overordnede inddragelse af ledelsessupport aflastede presset i ledergruppen. De var i højere grad i stand til at koncentrere sig, om opgaver der krævede stor faglig indsigt, deres medarbejdere og bevare overblikket i en hektisk periode. Ledelsessupporten gjorde det muligt for ledelsesteamet at reducere risikoen for at fejle i levering af de aftalte mål for året.

Lad os tage en uforpligtende dialog

Kontakt vores konsulenter for at få en uforpligtende dialog.

Ring til os: 30 49 81 99 Skriv til os: info@businesslearning.dk


– Eller du kan kontakte os via kontaktformularen herunder