Case

Virtuel projektledelse med fokus på at bygge nye høj-lagre i Asien

Projektledelsesrådgivning | LEGO Gruppen

Mod alle odds, under pandemien, blev byggeriet af to højlager i Asien drevet succesfyldt af en af Business Learnings konsulenter sammen med et internationalt team.

Udfordring

På grund af mangel på tilstrækkelig projektledelsesbemanding under Covid-19-pandemien krævede en stor international virksomhed ekstra muskler for at udføre facility-projektledelse i Asien. Business Learnings konsulent, Helle R. Schmahl, blev bedt om at påtage sig projektlederrollen og være fuldt engageret i at etablere to nye fuldautomatiske High Bay Warehouses i Asien.

Tilgang

Oplevelsen af at arbejde med et internationalt team under lockdown var en spændende opgavefor Business Learning, hvor meget af projektarbejdet blev udført på distance. At lede et så stort projekt under Covid-19-pandemien var muligt på grund af vores konsulenters erfaring med at arbejde med langdistance projekter og den værdifulde involvering af lokale projektledere i Asien, lokale on-site teams og det globale supportteam i Europa. Anvendelsen af VR-briller blev brugt for at bringe virkeligheden i Asien tættere på hele det internationale projektteam, og øgede nærheden og gennemførligheden.

Projektet omfattede to høj-lagre på forskellige bygningsudviklingsstadier og af forskellig konstruktionstype. Blandt mange opgaver omfattede nogle af nøgleopgaverne at finde den rette contractor i Asien til at bygge højlagrene samt on-boarding og forhandling af kontrakt med en europæisk leverandør, der leverer reoler og fuldautomatiske kran- og robotsystemer. Efter at have planlagt den første byggeproces og udført pilotprojekter, startede designfasen for et andet højlager på grund af øget efterspørgsel.

Resultat

Baseret på analyser, design og økonomiske nøgletal blev der med styregruppen truffet vigtige beslutninger under etableringsfasen. Den internationale virksomhed fortsatte med at færdiggøre højlagrene i henhold til planen, designet og kontrakterne, der var etableret, mens Business Learnings konsulent var projektleder. I dag kører virksomheden projekterne i højt tempo og uden unødige forsinkelser.

Lad os arbejde sammen

Kontakt vores konsulenter for at finde den rigtige løsning, der skaber forandring i din organisation.

Ring til os: 30 49 81 99 Skriv til os: info@businesslearning.dk


– Eller du kan kontakte os via kontaktformularen herunder