Artikel

Intelligent teambuilding

Strategi & ledelse - Uddannelse | Artikel

Mens dagene bliver kortere og efterårsmelankolien banker på, kan teams at blive overvældet af selv den daglige arbejdsbyrde. Det kan derfor være til inspiration at ledere styrker deres teams på en måde, der rammer den rigtige balance mellem produktivitet og sjov. Det er her, teambuilding-aktiviteterne passer ind. I stedet for "bare" at have en sjov teambuilding, viser vores erfaring, at både arbejdsgivere og medarbejdere foretrækker aktiviteter, der accelererer igangværende initiativer, opgaver eller strategier. Tag et kig på vores udvalg af teambuildings aktiviteter, der er sjove, udvikler færdigheder, flytter organisationen fremad og accelererer implementeringen af din strategi.

United Railways

Al vigtig udvikling i en virksomhed sker gennem projekter. Ineffektive udviklingsprojekter er et enormt spild af tid og penge selv i virksomheder, der er fremragende til projektledelse. United Railways er en sjov, praktisk, engagerende projektsimulering i topklasse, hvor hold konkurrerer om at skabe en LEGO Duplo-jernbane i Sydøstasien over Mecon-floden. Hvert hold kan vinde ved at bygge den bedste bro, men vil ikke lykkes med at levere hele projektet, hvis bare et af holdene fejler! Lyder det som noget, du oplever, hvor du arbejder? I denne simulering arbejder projektledere og projektdeltagere sammen og bliver enige om, hvordan man implementerer forbedringer i de rigtige projekter tilbage i virksomheden.

At overvinde "De fem dysfunktioner i et team"

At overvinde "The Five Dysfunctions of a Team" er ideel til at udvikle lederteams, teamledere og hele organisationer for at opnå den ofte uudnyttede konkurrencefordel der ligger i teameffektivitet. Gevinsten er et mere sammenhængende og produktivt team, bedre dynamik og et inspirerende team at være en del af.

Nogle få workshops og øvelser kan betyde en helt ny forståelse af dynamikken i et team. Fordele ved aktiviteterne:

  • Forbedret samarbejde
  • Flere og sundere konflikter
  • Oftere at kunne bede hinanden om hjælp
  • Trække bedre på hinandens kompetencer
  • Større fodslag mod fælles mål
  • Tage bedre beslutninger hurtigere
  • Simpelthen at opnå mere på kortere tid

Varigheden af denne aktivitet er en halv dag, en dag, to dage eller en proces, der er tilpasset lederteamets situation.

Trusted Partner

Klaner, minikostumer, trofæer og en masse tværorganisatorisk samarbejde – er måske præcis, hvad din organisation eller dit team har brug for. Der er en balance mellem at opnå resultater og skabe gode relationer til andre. At opnå resultater alene eller på bekostning af andre er kun muligt i et begrænset tidsrum, fordi forholdet til andre deevalueres og ikke længere kan bære frugt.

"The Trusted Partner" er en simulering, der fokuserer på den værdi, som effektiv kommunikation og vidensdeling tilfører organisationen. Aktiviteten booster motivation og energi og træner i, hvordan man optimerer fælles ressourcer. Ved denne aktivitet undersøger teamet årsagerne eller adfærden der førte til det bedste resultat, og det bygger bro til, hvordan det kan implementeres i egen organisation. Trusted Partner kan for eksempel kombineres med træning i at optimere de interne forventninger mellem afdelinger, fokus på salg og øget forretningsforståelse eller implementering af virksomhedens værdier.

Design Thinking – en simulator til ny kompetencer og læring

Vores partnere hos ExperiencePoint & IDEO har skabt en lærerig og energisk simulering, der fremmer innovation og hjælper med at skabe bedre løsninger på de udfordringer, der opleves i alle afkroge af moderne organisationer.

Deltagerne fungerer som konsulenter for Los Verdes, en by, der ønsker at øge bæredygtig adfærd blandt sine borgere. I Design Thinking simuleringen udfolder konkurrerende teams deres færdigheder i Design Thinking for at løse en realistisk og kompleks udfordring. Metoden bruges primært til innovationsudfordringer eller problemløsning, der involverer mennesker.

Lad os tage en uforpligtende dialog

Kontakt vores konsulenter for at få en uforpligtende dialog.

Ring til os: 30 49 81 99 Skriv til os: info@businesslearning.dk


– Eller du kan kontakte os via kontaktformularen herunder