Case

Brug af MBTI-profilering til at øge forståelsen og forene det digitale ingeniørteam

Personlig udvikling | Global virksomhed

Senior Director for det digitale ingeniørteam bad Business Learning om at hjælpe med at gennemføre sessioner for en nyoprettet global afdeling med medarbejdere fra Danmark, Ungarn, Mexico og Kina. Et af midlerne var at anvende personlighedsprofilen Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) til alle medarbejdere.

Udfordring

Med et nyligt omorganiseret område var det afgørende at samle teamet, forbedre deres fælles sprog og forbedre videns overførsel på tværs af afdelingerne. Business Learning blev inviteret ind for at facilitere et øge samarbejde, motivation, samt at lære hinanden bedre at kende som individer og som gruppe.

Tilgang

Business Learning skabte et skræddersyet 3-dages seminar med MBTI-profilering i centrum. Det bestod af samlede fysiske sessioner samt virtuelle sessioner med de Kinesiske kolleger. Målet med MBTI-vurderingen er at give respondenterne mulighed for at udforske og forstå deres egen personlighed bedre. Altså hvordan tænker jeg i forhold til mine kolleger og hvad betyder det for vores samspil. Dette udviklingsværktøj blev anvendt til at afstemme forventninger blandt medlemmerne af det digitale ingeniørteam til, hvordan der samarbejdes, og hvilke styrker og svagheder medarbejderne har i de roller der varetages. Der blev også arbejdet mere detaljeret med MBTI-profilerne omkring effektiv kommunikation, samt skabelse af resultater og gode relationer både interne og til andre afdelinger.

Resultat

Ingeniørteamet blev mere bevidste om deres individuelle personlighedstræk og var i stand til at udvikle et tættere bånd og samarbejde med deres kolleger på tværs af forskellige lande og kulturer. Deltagerne blev inspireret til at forbedre deres evner til at kommunikere med kunder og kolleger.

Kundeudtalelse

”Gennem dette meget relevante program fik jeg værdifuld indsigt i mig selv som leder og kollega ved hjælp af selvevaluering og input fra min organisation. Jeg lærte, hvordan jeg kan forbedre effektiviteten af mit arbejde ved hjælp af mange nye værktøjer og metoder, som jeg stadig bruger i dag - læringen fra dette kursus har holdt fast i mig siden da!

Uddannelsen førte til både faglig og personlig udvikling, der har hjulpet mig i mine roller som projektleder og leder. Jeg sætter især pris på fokus på effektivt samarbejde på alle niveauer i organisationen – noget der er afgørende i enhver lederstilling. Programmet blev professionelt faciliteret og støttet aktivt i vores organisation, så vi kunne implementere og skabe resultater. Godt klaret!”

– Kevin Reinhart, Projektleder

Lad os tage en uforpligtende dialog

Kontakt vores konsulenter for at få en uforpligtende dialog.

Ring til os: 30 49 81 99 Skriv til os: info@businesslearning.dk


– Eller du kan kontakte os via kontaktformularen herunder