Case

Etablering af grundlaget for implementering af Billund Erhervsfremmes nye strategi

Projektledelsesrådgivning | Billund Erhvervsfremme

Business Learning leverer rådgivnings- og programstyringsydelser for at bistå Billund Kommune med at lægge grundlaget for at styrke lokal vækst og opnå flere startups i regionen.

Billund Erhvervsfremme er en forening i Billund kommune med seksten ansatte, der er engageret i at styrke lokal vækst og erhvervsudvikling for regionens 27.000 indbyggere. Organisationen tilbyder konsulentydelser i forbindelse med virksomhedsstart, udvikling og drift for iværksættere og virksomheder.

Udfordring 

Med intentionen om at tiltrække flere startups til Billund Kommune, og samtidig opleve en kompleks situation med interessenter, krævede organisationen ekstern assistance til at tage yderligere handlinger med deres strategi. På grund af den indgående viden Business Learning besidder om kommunens historie, den rolle The Lego Group (TLG) LEGO spiller i Billund, og TLGs organisationsstruktur anmodede direktøren for Billund Kommune Business Learning om at yde rådgivning og programledelse.

Nærme sig

For at løse opgaven fokuserede Business Learning på at afgrænse den komplekse opgave, som blev ændret gennem projektfaserne for at give mere klarhed og forståelse og for at adressere interessenternes konkurrence og ensartethed.

Indvirkning

Business Learning leverede en rapport med holdbare løsninger til Billund Kommune, herunder målbare KPI'er for, hvordan man opnår det ønskede resultat. Vores konsulenter skabte også en struktur designet til at hjælpe effektivt med at rekruttere nye startups og foreslog anbefalinger til de integrerede dele af den fremtidige strategi.

Lad os arbejde sammen

Kontakt vores konsulenter for at finde den rigtige løsning, der skaber forandring i din organisation.

Ring til os: 30 49 81 99 Skriv til os: info@businesslearning.dk


– Eller du kan kontakte os via kontaktformularen herunder