LEAN hos GMPack

Business Learning hjælper GMPack med ”Trimmet til vækst” programmet. Business Learning har gennem flere år arbejdet for GMPack med optimering gennem LEAN principperne.

Et af elementerne i programmet er træning af GMPack´s medarbejdere i en leansimulering, hvor de selv får lov at lave forbedringer i deres egen produktion med LEGO klodser. Men kun to forbedringer pr. runde … alt kan ikke forbedres på samme tid!

Lean-billede-2

GMPack igang med LEAN træning

Hos GMPack er gode resultater. Det er medarbejderne, der skaber resultaterne. F.eks. har medarbejderne i pakkeriet ved brug af 5S-metoden lavet helt om på deres arbejdsplads. Den er blevet funktionel, effektiv og inspirerende at træde ind i. Før var rummet præget af gamle reoler og nu hænger der flotte bannere med de produkter, som vi er så stolte af udtaler pakke medarbejderne. Det er 5S kaptajnen, der har ansvaret for at holde niveauet. Der ud over laver Business Learning LEAN audit.

Områder som målstyring, tavlemøder og planlægning er ændret. Nu er der standarter for, hvor meget vi forventer at producere pr. time og vi deler informationer hver formiddag på et stå møde, hvor eventuelle problemer bliver diskuteret og efterfølgende løst.

GMPack har store maskinlinjer til pakning af lægemidler, hvor en stor indsats fra ledelse og medarbejdere har gjort, at de antal produkter, der kan køre igennem pr. time er steget markant.

Se mere om LEAN & procesoptimering