MMT Aalborg Universitet

På executive MBA-uddannelsen Master of Management in Technology på Aalborg Universitet underviser Business Learning i Change Management teorier.

I undervisningen bruges en simulering. Casen er en teknologi virksomhed, hvor en turn around skal udføres. Virksomheden er førende på teknologi, men på grund af en omstilling i markedet til et mere kommercielt fokus, så er virksomheden i økonomiske problemer.

Først skal deltagerne lave interview med ledelsen i virksomheden. Hermed dannes basis for at lave en forandring baseret på en model inspireret af John P. Kotter. Siden skal der lægges planer, som tilsidst implementeres. De executive MBA-studerende skal skabe forandringen med begrænsninger på tid og budget. Nogle lykkes med opgaven og andre når ikke i mål.

Til slut kåres det vindende team og der samles op på resultater, værktøjer og læring. Deltagerne bruger ofte teorien og erfaringerne fra simuleringen til at skive en opgave om de forandringer, de gennemfører i egen virksomhed. Se mere om executive MBA uddannelse Master of Management in Technology på www.mmt.dk