Lederudvikling i Luxembourg

Tre dage i Luxembourg med personlig udvikling og strategi for et internationalt leaderteam fra førende Schweiziske investeringsbank Julius Bär. Programmet bestod bl.a. af nye input til at holde fast i sin egen energi og maksimere sin impact i organisationen. Forud for team off-siten havde deltagerne samlet feedback omkring hinanden, som blev delt undervejs. En stor gave, som gav alle et boost til at arbejde videre med egne styrker og udviklingsområder med fornyet energi.

Stemningsbilleder fra det smukke hotel LE CLERVAUX i Luxenbourg

Samarbejde i teamet og med andre funktioner var også på agendaen i en sjov simulering, som blev perspektiveret i forhold til investeringsbankens udfordringer med at være endnu mere effektiv i dens interfaces. Øvelsen gav anledning til at få bedre fat i essentielle samarbejdspartnere og maksimere det fælles udbytte, samt at huske det er forbundet med win/win at dele information mere effektivt.

Endelig blev der arbejdet med at skabe en vinderstrategi og finde nye måder at udvikle en meget succesfuld forretning. Deltagerne dystede om en pokal og det hele mundede ud at I mappe forretningsmodeller, hvorefter de gode idéer til at forbedre den eksisterende forretningsmodel blev delt.

Læs mere om Strategi & ledelse med Business Learning