The Human Capital Challenge

Skærmbillede 2014-11-09 kl. 12.46.04

Billede fra: humancapitalchallenge.com

I Belgien deltog Business Learning i et Train the Trainer seminar med den sprit nye simulering ”The Human Capital Challenge”

The Human Capital Challenge er en simulering, der træner sammenhænge mellem de menneskelige resurser og virksomhedens resultat.

Det er verdens førende simulering til at vise sammenhænge mellem virksomhedens forretningsstrategi og den deraf afledte HR strategi. Fejler virksomheden med i tide at tiltrække de rigtige mennesker, uddanne, promote og fastholde vil virksomheden også få store problemer med forretningsstrategien.

Et af elementerne i simuleringen er, at medarbejderne flytter sig i kompetence/performance matricen både på medarbejder- og ledelsesniveaet. Her skal hver enkelt konkurrerende virksomhed i simuleringen tage aktivt stilling til, hvad virksomheden gør både når der er for mange eller for få kvalificerede medarbejdere inden for de forskellige forretningsområder.

Simuleringen kører over flere runder, hvor teamet kan se hvordan resultaterne udvikler sig og hvordan performance er i forhold til konkurrenterne.

Find ud af om du kan håndtere strategisk HR i forhold til jeres forretningsstrategi.

Hvis du vil ved mere om The Human Capital Challenge er du velkommen til at kontakte Business Learning.

Skærmbillede 2014-11-09 kl. 12.51.26