Chefseminarer skaber bedre ledelse hos VVS Søberg

Hos VVS Søberg udvikler lederne sig sammen gennem en række chefseminarer, der kobler tæt til Søberg strategien.

Fokus på ledelse og organisatorisk tilpasningsevne er vigtigt for at få succes i et konkurrencepræget marked for VVS Søberg, som er en multi-teknisk virksomhed med forretning og kunder i hele Danmark. Udfordringen for VVS Søberg er at bygge et effektivt ledelsessystem samtidig med en ny strategi skal transformere virksomheden.

På chefseminarer med top- og mellemledelse fokuserer vi på ledelseskompetencer og det commitment, der er behov for, så vi kan udvikle os. På den måde opnår vi synergi mellem områderne og får styrket kommunikation og samarbejde på tværs af virksomheden. Vi ved at tæt samarbejde er vigtigt og derfor blander vi læring og udvikling med et redesign af VVS Søbergs måde at lede og kommunikere på, siger CFO Henrik Windfeld. Ved at kombinere vores styrker sikrer vi, at chefteamet hos Søberg kan omsætte den praktiske læring ind i vores kultur og måden vi arbejder på, mens vi udvikler vores lederevner.

 

“Jeg har været leder i mange år, men nu kommer jeg ned i flere lag af, hvad det betyder.”

Max Hansen, VVS Søberg

Lederne hos VVS Søberg har nu en stærk evne til at justere deres ledelsesstil, i forhold til de kompetencer den enkelte medarbejder har til en given opgave. Det skaber større udvikling hos den enkelte medarbejder, som på den måde bliver bedre og kan opnå bedre resultater hos VVS Søberg.

Se mere information om ledelse & strategi hos Business Learning.